jueves, 11 de octubre de 2012

 Comentari grupal de la lectura 2.
L'alfabetització informacional, un assumpte pendent. 
Nosaltres, la societat de la informació ha sofert canvis a una velocitat extraordinària, actualment, ningú té dubtes envers la necessitat de saber emprar les eines informàtiques. Tant hi és que aquestes eines tecnològiques s'han introduit en el nostre dia a dia sense cap problema. Ara bé, en el nostre parer pel que respecte a l'alfabetització informacional (saber cercar,localitzar i utilitzar la informació), encara queda un llarg camí. El que volem dir és que encara que sabem que és important saber gestionar la informació, aquest hàbit no s'aplica d'una manera contundent a les escoles. Per aquest fet, pensem que s'hauria de fomentar des de les edats primàries

2 comentarios:

  1. Estam d'acord en que és necessària la formació en l'alfabetització informacional des de petits, ja que nosaltres mateixos, la nostra generació, no ha rebut aquesta formació quan erem petits i, encara ara, no hem adquirit aquest hàbit.

    ResponderEliminar
  2. El nostre grup està d'acord que encara ens queda un llarg camí d'avanços per arribar aplicar correctament el concepte d'alfabetització informacional a les escoles per així fer alumnes més competents.

    Consideram que s'ha de tenir en compte aplicar tot això dins les aules però sempre desde una metodología que permeti a l'alumne la seva participació en el seu aprenentatge.

    ResponderEliminar