martes, 11 de diciembre de 2012

Aprenent a ensenyar



Titol: Aprenent a ensenyar

Destinataris:
Professors de primària de diversos centres

Objectius:
·         Utilitzar les TIC com a mitjà d’ensenyament
·         Promoure la utilització de les TIC dins tots els àmbits l’escola
·         Millorar les habilitats dels professors i l'alumnat respecte a l'ús de les TIC
·         Fomentar l'interès per les TIC

Descripció:
Durada: durant tot el curs
Activitat: consisteix en crear un blog pels professors de diversos centres per tal de que puguin explicar com van introduint les TIC a l’aula i els resultats que van obtenen. La missió d’aquesta xarxa és compartir experiències per tal de millorar la forma d’educar mitjançant les TIC.
Els professors hauran d’anar introduint les TIC a l’aula ja sigui mitjançant presentacions, activitats amb la pissarra digital, activitats per mitjà del blog, jornades de conscienciació de com utilitzar els mitjans tecnològics de forma correcta, a través de la creació de glogsters, etc.
Una vegada realitzada les activitats hauran d’exposar al blog com ho han fet i la seva experiència dins l’aula. Si ha estat una experiència positiva, els altres professors poden animar-se i utilitzar la mateixa activitat al seu centre. Creant-se així un flux d’idees constant per la millora de l’ensenyament.

Avaluació
:
A final de curs és valorarà:
·         si el blog ha estat d’utilitat pel professorat
·         si les idees exposades s’han portat a la pràctica
·         si hi ha hagut un reciclatge en la forma d’ensenyament.
Per una altra banda, introduint les TIC com un element més dins l’assignatura i no com una matèria aïllada, ajudarà a que el centre estigui més a prop de la vida real i que l’alumne les introdueixi dins la seva vida quotidiana.


No hay comentarios:

Publicar un comentario