lunes, 26 de noviembre de 2012

Diari de grup, setmana del 19 al 25 de Nov.



Dia 20 de novembre a la classe teòrica de TIC Aplicada a l’Educació Primària vàrem acabar el tema 3 de la Fractura Digital. On se’ns va explicar les xifres en quan a fractura digital a nivell mundial y nacional. Vàrem poder apreciar que els països/províncies més desenvolupats tenen un índex menor de fractura que els països/províncies menys desenvolupats. Per una altre banda també es varen poder veure les mesures que es varen prendre per tal de solucionar aquesta fractura digital. La primera era aportar més ordenadors, però aquesta mesura no va funcionar. Després es va formenter la introducció de les TIC com a matèria i ara es fomentar l’ús de les TIC a totes les matèries.
Al final de la classe és va obrir un debat per grups per veure propostes sobre com millorar la fractura digital dins l’educació.

Per una altre banda, a la classe de pràctica de dia 22 de novembre vam començar a realitzar una activitat educativa referent al tema 3. Entre tot el grup vàrem crear una activitat on es fomenti l’ús de les TIC dins Coneixement del Medi (Tema Univers) i no s’exclogués a cap alumne per la falta d’ordenador (l’activitat es realitzaria a classe). Al final de la classe na Lina ens va comentar el dia que haurem d’exposar el nostre treball.

No hay comentarios:

Publicar un comentario